Αρχική | Site Map | Επικοινωνία | English | 

Midea Αντλίες Θερμότητας


Midea Mini chiller αντλία θερμότητας αέρος-νερού monobloc Inverter
Αντλίες θερμότητας Midea, monoblock, τεχνολογίας All DC Inverter, με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 57%, χαμηλή στάθμη θορύβου στα 58 dBA, με ενσωματωμένη υδραυλική μονάδα για απ’ ευθείας σύνδεση με το δίκτυο θέρμανσης (σώματα ή ενδοδαπέδια), με fan-coils – κλιματισμού ή με το δίκτυο ζεστού νερού χρήσης. Οι αντλίες θερμότητας της Midea, εφαρμόζουν τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις και είναι συμβατές με οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση. Παραδίδεται με ενσωματωμένο Κυκλοφορητή Κλειστό δοχείο διαστολής, Αυτόματο πλήρωσης, Βαλβίδα ασφαλείας και Χειριστήριο.
MIDEA Αντλια Θερμοτητας M-Thermal Monoblock 2ης γενιάς A++ Full DC Inverter
Το M-Thermal είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης και ψύξης χώρου, καθώς και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Προσφέρει ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης καθ' όλο το έτος. Το σύστημα μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τους παραδοσιακούς λέβητες αερίου ή πετρελαίου, μπορεί όμως να λειτουργήσει και μαζί με αυτούς
Midea αντλία θερμότητας για ζεστά νερά χρήσης
H αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Midea λειτουργεί ανεξάρτητα από τη θέρμανση, σαν μεμονωμένο σύστημα. Τοποθετείται εντός κτιρίων ή μικρών εγκαταστάσεων και εκμεταλλεύεται την εκλυόμενη θερμότητα στο εσωτερικό τους και την θερμική ενέργεια του περιβάλλοντα αέρα για την παραγωγή ζεστού νερού. Είναι σύστημα υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας, φιλικό προς το περιβάλλον. Εύκολο στην εγκατάσταση, ασφαλές, αθόρυβο μηχάνημα για τάχιστη παροχή και χρήση νερού. Με τη διατήρηση του νερού σε υψηλή θερμοκρασία, αποτρέπεται η διάδοση βακτηριδίων.
Midea αντλίες θερμότητας chiller
Η αντλία θερμότητας Midea χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους, ενώ η τεχνολογία inverter επιτρέπει στη μονάδα να λειτουργεί σε συνθήκες μερικού φορτίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, του κόστους λειτουργίας
Midea αντλία θερμότητας για πισίνα
Θερμοκρασία νερού: 10°C ~ 35°C. Eναλλάκτης θερμότητας τιτανίου. οθόνη LCD και χρονοδιακόπτη. 15 m ενσυρματο χειριστήριο. Αυτόματη λειτουργία απόψυξης. Θέρμανση και ψύξη.
Είσοδος μελών
Εγγραφή νέου μέλους
Επικοινωνία με την ΤΕΨΕ
Γενικός κατάλογος
Γίνετε Μέλος της ΤΕΨΕ!

Θέλετε να λαμβάνετε Νέα Προϊοντικά, Ψυκτικά κ.α.? Καταχωρίστε εδώ το e-mail σας.

Copyright ΤΕΨΕ 2010 Αρχική | Site Map | Επικοινωνία | English | 
Θα μας βρείτε:
1ο Κατάστημα: Στ. Τάττη 5 Τ.Κ. 54622
(Περιοχή Αγ. Σοφιάς) Κέντρο Θεσσαλονίκη
t. 2310 236321, 2310 267168
f. 2310 281007
2ο Κατάστημα: 6ο Χλμ. οδού Λαγκαδά (Προς Ωραιόκαστρο)
Τ.Θ 40052 Θεσσαλονίκη
t. 2310 681123, 2310 685510, 2310 685511
f. 2310 684701

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης