Αρχική | Site Map | Επικοινωνία: | English | 

Kλιματιστικά Μηχανήματα GREE


Kλιματιστικά Μηχανήματα GREE
GREE PULAR Series DC INVERTER
Η νέα γενιά κλιματιστικών από την Gree Pular έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το βέλτιστο κλίμα για εσάς, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες όπως η τεχνολογία inverter G10, η λειτουργεία I Feel, ο καθαρισμός του αέρα με την τεχνολογία Cold Plasma και η δυνατότητα αυτόματων λειτουργιών.
GREE MISTRAL Series DC INVERTER
GREE Mistral,η κορυφαία σειρά κλιματιστικών που προσφέρει ιδανική ατμόσφαιρα σε όλες τις εποχές. Voice control Cold plasma φίλτρο HEPA WiFi
GREE AURA Series DC INVERTER
Υποδεχθείτε τη νέα σειρά κλιματιστικών AURA της GREE που συνδυάζει ποιότητα, εξελιγμένες τεχνολογίες, οικονομία και κορυφαία αξιοπιστία.
GREE AMBER Series DC INVERTER
GREE AMBER με ψυκτικό µέσο R32. Το νέο οικολογικό ψυκτικό µέσο, δεν προκαλεί βλάβη στο στρώμα του όζοντος. Η σειρά Amber με το διπλό στρώμα συμπυκνωτή και 3,5 λόγο ενεργειακής απόδοσης, παρέχει έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας, εκκίνηση χαμηλής τάσης και προσαρμογή αυτόματης τάσης.
GREE FAIRY NOIR  / BLACK Series DC INVERTER
Η κομψή πρόταση της Gree που συνδυάζει αυξημένες αποδόσεις, εξελιγμένες τεχνολογίες και εξατομικευμένες επιλογές που προσαρμόζουν τη ροή του αέρα για το ιδανικό κλίμα στο χώρο σας. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία του # 1 κατασκευαστή κλιματιστικών παγκοσμίως!
GREE FAIRY Series DC INVERTER
Η GREE, εισάγει το ανανεωμένο μοντέλο FAIRY με το νέο ψυκτικό µέσο R32. Το νέο οικολογικό ψυκτικό µέσο, δεν προκαλεί βλάβη στο στρώμα του όζοντος. Η σειρά FAIRY παρέχει έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας, εκκίνηση χαμηλής τάσης και προσαρμογή αυτόματης τάσης.
GREE ICON Series DC INVERTER
Εποχιακοί βαθμοί απόδοσης SEER έως Α++ και SCOP A+++. Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού 4 Σταδίων Φίλτρο ενεργού άνθρακα, απορροφά και αποσυνθέτει τις δυσάρεστες οσμές, πριν από την επιστροφή του αέρα στο χώρο. • Το τρίχρωμο φίλτρο HEPA αφαιρεί τη σκόνη ενώ η επίστρωση από ενεργά αντιβακτηριακά συστατικά εμποδίζει την εξάπλωση βλαβερών ουσιών που σας επιτρέπει να αναπνέετε με ασφάλεια. Η τεχνολογία Cold Plasma εξασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από σκόνη, μυρωδιές και μικροοργανισμούς.
GREE Ντουλάπες δαπέδου INVERTER
Κλιματιστικά GREE τύπου ντουλάπας με εξαιρετικές επιδόσεις σε ψύξη & θέρμανση. Διαθέσιμες σε 3 μοντέλα 24.000, 42.000 και 48.000 BTU.
GREE καναλάτα (αεραγωγών)
Midea τύπος Duct (καναλάτο) Κλιματιστικά τύπου duct (αεραγωγών) χαμηλού προφίλ, μέσης ή υψηλής στατικής πίεσης απο 12,000 έως και 130,000 btu, on/off και inverter
GREE Δαπέδου - οροφής
Κλιματιστικά δαπέδου - οροφής απο την GREE! Διαθέσιμα σε on/off και inverter απο 12.000 έως και 60.000 BTU.
GREE Κασέτες ψευδοροφής inverter
GREE τύπος κασέτας ψευδοροφής Κλιματιστικά τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων απο 12,000 έως και 50,000 btu, on/off και inverter, R410A.
GREE κονσόλες
Η νέα κατοχυρωμένη τεχνολογία οδήγησης, εξελιγμένη αποκλειστικά από την Gree, αξιοποιεί ακόμα περισσότερο τις χαμηλές συχνότητες περιστροφών του συμπιεστή DC Inverter, ως αποτέλεσμα της δυνατότητας λειτουργίας του ακόμα και με συχνότητα 1Hz. Έτσι ο συμπιεστής δεν σταματά ακόμα και μετά από την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, καταργώντας τις ενεργοβόρες εκκινήσεις της μονάδας και εισάγοντας νέα δεδομένα στην άνεση και αξιοπιστία.
GREE αφυγραντήρες & καθαριστές αέρα
Οι αφυγραντήρες της GREE αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση ενάντια στην υγρασία του οικιακού χώρου. Διαθέτει ηλεκτρονικό χειρισμό με ένδειξη ποσοστού υγρασίας, χρονοδιακόπτη 4 ωρών, 2 ταχύτητες και πληθώρα άλλων λειτουργιών.
GREE συστήματα multi inverter R32
H νέα γενιά κλιματιστικών Multi DC Inverter της Gree προσφέρει απόλυτη ευελιξία στην εγκατάσταση κλιματισμού για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως μεγάλα διαμερίσματα ή κτίρια γραφείων. Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος αυτού είναι η δυνατότητα σύνδεσης έως 5 εσωτερικών μονάδων, συνολικής ισχύος έως 42.000 Btu/h, σε μία μόνο εξωτερική μονάδα, μικρών διαστάσεων. Επιπλέον, υπάρχει ποικιλία διαθέσιμων εσωτερικών μονάδων όπως τοίχου, κασσέτες, καναλάτα, δαπέδου και κονσόλες.
GREE Αντλίες Θερμότητας Αέρος - Νερού
Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Versati απο την Gree! Απόδοσης από 8,5 μέχρι και 16,0 Kw DC Inverter, με συντελεστή ενεργειακής απόδοσης COP μέχρι και 4,5.
GREE Ναυτιλιακός κλιματισμός - κλιματισμός σκαφών
Κλιματιστικά κατάλληλα για χρήση σε σκάφη, σε 3 διαφορετικές αποδόσεις.
GREE Κεντρικός κλιματισμός GMV 5
H Νέα γενιά συστημάτων μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου DC inverter ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και υψηλής απόδοσης, σε συνδυασμό με αυξημένη άνεση και αξιοπιστία.
Είσοδος μελών
Εγγραφή νέου μέλους
Επικοινωνία με την ΤΕΨΕ
Γενικός κατάλογος
Γίνετε Μέλος της ΤΕΨΕ!

Θέλετε να λαμβάνετε Νέα Προϊοντικά, Ψυκτικά κ.α.? Καταχωρίστε εδώ το e-mail σας.

Copyright ΤΕΨΕ 2010 Αρχική | Site Map | Επικοινωνία: | English | 
Θα μας βρείτε:
1ο Κατάστημα: Στ. Τάττη 5 Τ.Κ. 54622
(Περιοχή Αγ. Σοφιάς) Κέντρο Θεσσαλονίκη
t. 2310 236321, 2310 267168
f. 2310 281007
2ο Κατάστημα: 6ο Χλμ. οδού Λαγκαδά (Προς Ωραιόκαστρο)
Τ.Θ 40052 Θεσσαλονίκη
t. 2310 681123, 2310 685510, 2310 685511
f. 2310 684701

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης