Αρχική | Site Map | Επικοινωνία: | English | 

Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή!»


Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή!»

 

Φρόντισε το περιβάλλον και το πορτοφόλι σου!


To νέο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή!» είναι μια ανάσα μακριά! Στόχος του προγράμματος είναι να απαλλαγούν όσα περισσότερα νοικοκυριά γίνεται από τις συσκευές που καταναλώνουν τα μεγαλύτερα φορτία ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που επιβαρύνει όχι μόνο το ενεργειακό απόθεμα αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Έτσι, έχεις την δυνατότητα να ανακυκλώσεις κι εσύ το ενεργοβόρο και ασύμφορο κλιματιστικό, το ψυγείο σου και τον καταψύκτη σου και να βάλεις στο σπίτι σου νέες, ενεργειακά αποδοτικές, συσκευές, με κρατική επιδότηση, που φτάνει έως και 50% της αξίας της νέας σου συσκευής! Παράλληλα, ο μέσος όρος εξοικονόμησης ενέργειας αγγίζει το 30% και αντίστοιχα η εξοικονόμηση ενέργειας θα περιορίσει το κόστος των λογαριασμών ενέργειας. Εκτιμάται ότι μέσω του προγράμματος θα αντικατασταθούν και θα ανακυκλωθούν περισσότερες από 380.000 ενεργοβόρες συσκευές. Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά, με τη σχετική πλατφόρμα να ανοίγει στις 21 Ιουνίου!

 

Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση;


Δεν υπάρχει εισοδηματικός περιορισμός, αλλά η ιεράρχηση θα γίνει με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια (π.χ. ΑμεΑ, πολύτεκνοι κ.α.). Τα χαμηλότερα εισοδήματα, οι πολύτεκνοι, τα ΑμεΑ θα έχουν υψηλότερη επιδότηση κ.ο.κ.
Η συσκευή προς ανακύκλωση να είναι άρτια και να είναι τοποθετημένη στην κατοικία η οποία δηλώνεται στην αίτηση χρηματοδότησης
Κάθε ιδιώτης δικαιούται μέχρι 3 συσκευές (μία από κάθε κατηγορία: κλιματιστικό, ψυγείο, καταψύκτης ή δύο κλιματιστικά + μία από τις άλλες δύο κατηγορίες)
Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα ‘κλικ’ μακριά! Η διαδικασία αίτησης υπαγωγής θα γίνεται εύκολα και γρήγορα:
1. Με ηλεκτρονική αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος https://allazosyskevi.gov.gr/ ή στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) του άρθρου 22 του ν. 4727/2020. 2. Η επιδότηση θα χορηγείται με εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα αφαιρείται από την τιμή των νέων ηλεκτρικών συσκευών. 3. Το πληροφοριακό σύστημα θα αξιολογεί αυτόματα την αίτησή σου με βάση εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια και θα σε κατατάσσει στην αντίστοιχη κλίμακα επιδότησης. 4. Η παράδοση και τοποθέτηση των νέων συσκευών σου θα γίνεται παράλληλα με τη συλλογή των παλιών για ανακύκλωση. 5. Τα στάδια υλοποίησης της διαδικασίας θα ελέγχονται αυτόματα από την ψηφιακή πλατφόρμα.

 

Διάλεξε την ενεργειακά αποδοτική συσκευή που σου ταιριάζει απο την γκάμα της ΤΕΨΕ, απόκτησέ την με επιδότηση που αγγίζει το 50%, και αναβάθμισε ενεργειακά το σπίτι σου!  περισσότερα εδώhttps://www.tepse.gr/FF79605C.el.aspx

 

 

 

 

 

Είσοδος μελών
Εγγραφή νέου μέλους
Επικοινωνία με την ΤΕΨΕ
Γενικός κατάλογος
Γίνετε Μέλος της ΤΕΨΕ!

Θέλετε να λαμβάνετε Νέα Προϊοντικά, Ψυκτικά κ.α.? Καταχωρίστε εδώ το e-mail σας.

Copyright ΤΕΨΕ 2010 Αρχική | Site Map | Επικοινωνία: | English | 
Θα μας βρείτε:
1ο Κατάστημα: Στ. Τάττη 5 Τ.Κ. 54622
(Περιοχή Αγ. Σοφιάς) Κέντρο Θεσσαλονίκη
t. 2310 236321, 2310 267168
f. 2310 281007
2ο Κατάστημα: 6ο Χλμ. οδού Λαγκαδά (Προς Ωραιόκαστρο)
Τ.Θ 40052 Θεσσαλονίκη
t. 2310 681123, 2310 685510, 2310 685511
f. 2310 684701

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης