Αρχική | Site Map | Επικοινωνία: | English | 

Συμπιεστές MASTERFLUX


Συμπιεστές MASTERFLUX

Masterflux προϊόντα.

H Masterflux γεννήθηκε από την ανάγκη να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για δυναμικά, εξειδικευμένα συστήματα θερμικής διαχείρισης. Oι συμπιεστές μας είναι διαφορετικοί από οποιουσδήποτε άλλους στην αγορά σήμερα, καθώς προσφέρουν συμπαγή δύναμη και έλεγχο ακρίβειας καθώς και ευελιξία που ποτέ δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν. Oταν η απαίτηση σας για ψύξη εκτείνεται πέρα από το συνηθισμένο - ρωτήστε μας για τα Masterflux !

Oι συμπιεστές Masterflux χρησιμοποιούν  τεχνολογία των κινητήρων Brushless DC (BLDC). Eπίσης οι συμπιεστές dc λειτουργούν σε συνθήκες όπου η μπαταρία, η αιολική ή η ηλιακή ενέργεια είναι και η διαθέσιμη ηλεκτρική πηγή!  Tα μοντέλα  sierra είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για εφαρμογές στις μεταφορές, όπως τα φορτηγά δρόμου, σκάφη και ΓΙΑ στρατιωτικές εφαρμογές.

 

 Περισσότερες πληροφορές :

 

Οι ηλεκτρικoi αεροσυμπιεστές αποτελούν το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας κλιματισμού. Οι Masterflux DC συμπιεστές είναι οι μεταβλητές της ταχύτητας και προσφέρουν ερμητικά την αυτοκινητοβιομηχανία του "μέλλοντος" σήμερα. Η οικογένεια του Masterflux  είναι οι συμπιεστές  έως και 40% μικρότεροι και ελαφρύτεροι από έναν ιμάντα αυτοκινήτου DC. Οι συμπιεστές Masterflux είναι διαθέσιμοι  για τάσεις εισόδου από 12 έως 420 VDC αρκετό για την κάλυψη απαιτήσεων ενός  ηλεκτρικού οχήματος σήμερα, τόσο για την ψύξη της μπαταρίας και την άνεση

 

Οι Masterflux DC είναι συμπιεστές μεταβλητης ταχύτητας και παρέχουν στην αγορά μαζικής μεταφοράς μια οικονομικώς αποδοτική λύση για τις ανάγκες τις ψύξης και την άνεση. Η οικογένεια του Masterflux DC μπορούν να τροφοδοτούνται απευθείας από κοινού Σιδηροδρομικών 74 λεωφορείων τάση σήμερα VDC. Για τις εφαρμογές εκτός της κοινής λεωφορείο 74 VDC, Η Masterflux προσφέρει μια πλήρη σειρά συμπιεστή για τάσεις DC 12 έως 420 βολτ με ψύξη ικανότητες μεταξύ 3.000 έως 34.000 BTU / ΥΕ.

 

Η Masterflux προσφέρει ένα συμπιεστή DC μεταβλητής ταχύτητας και ερμητικό  για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας σήμερα για τις υψηλότερες απαιτήσεις και για την ψυκτική ικανότητα έξω από την περιοχή των κελιών Peltier (θερμοηλεκτρική). Στο 7,5 "ψηλός, SIERRA Masterflux συμπιεστές πακέτο έως 50x για την ψύξη / θερμαντική ισχύ από τις μεγαλύτερες κύτταρα Peltier. Επειδή η SIERRA μπορεί να τροφοδοτείται από χαμηλής τάσης συνεχούς ρεύματος, κανονιστικές πιστοποίηση έχουν απλουστευθεί σημαντικά. Σε σημερινή συνεδρίαση, ιατρικές και επιστημονικές ψύξης / θέρμανσης απαιτήσεις , και τα συστήματα που χρησιμοποιούν το SIERRA συμπιεστές έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία για τη διατήρηση της θερμοκρασίας + / -0,1 βαθμούς Φ.

 

Οι συμπιεστές Masterflux οι όποιοι είναι συνεχής μεταβλητής της ταχύτητας συμπιεστές προσφέρει μια λύση για τα συστήματα συνεχούς ρεύματος που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, μπαταρία, ή άλλες off-grid πηγές ενέργειας. Η άμεση DC Masterflux με ερμητικό συμπιεστή εξαλείφει την ανάγκη για έναν μετατροπέα και την επαγωγική άνοδο κατά την εκκίνηση που συνδέεται με ένα παραδοσιακό Α / Γ συμπιεστήΕίσοδος μελών
Εγγραφή νέου μέλους
Επικοινωνία με την ΤΕΨΕ
Γενικός κατάλογος
Γίνετε Μέλος της ΤΕΨΕ!

Θέλετε να λαμβάνετε Νέα Προϊοντικά, Ψυκτικά κ.α.? Καταχωρίστε εδώ το e-mail σας.

Copyright ΤΕΨΕ 2010 Αρχική | Site Map | Επικοινωνία: | English | 
Θα μας βρείτε:
1ο Κατάστημα: Στ. Τάττη 5 Τ.Κ. 54622
(Περιοχή Αγ. Σοφιάς) Κέντρο Θεσσαλονίκη
t. 2310 236321, 2310 267168
f. 2310 281007
2ο Κατάστημα: 6ο Χλμ. οδού Λαγκαδά (Προς Ωραιόκαστρο)
Τ.Θ 40052 Θεσσαλονίκη
t. 2310 681123, 2310 685510, 2310 685511
f. 2310 684701

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης