Αρχική | Site Map | Επικοινωνία | English | 

Max Grow


Max Grow

MAX GROW

Ηλεκτρονική συσκευή επεξεργασίας νερού

Το βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής αυτής είναι η ικανότητα να εξαλείφει τις επικαθίσεις των αλάτων από ολόκληρη την υδραυλική εγκατάσταση.

 

Αρχή Λειτουργίας:

Η ηλεκτρονική συσκευή Max Grow εκπέμπει αδιαλείπτως πολλαπλές χαμηλές ραδιοσυχνότητες δύο εκατομμυρίων παλμών ανά δευτερόλεπτο, διασπώντας έτσι όλα τα μεταλλικά άλατα που περιέχονται στο νερό. Διαφοροποιεί τη δομή των αλάτων και αποτρέπει τη δημιουργία επικαθίσεων σε ολόκληρη την εγκατάσταση, ενώ παράλληλα απομακρύνει και τις υπάρχουσες επικαθίσεις.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την επικάθιση των αλάτων έχουν ως αποτέλεσμα να επιδρούν στην παραγωγική διαδικασία και στην λειτουργία των μηχανολογικών σας εγκαταστάσεων, εμποδίζοντας την εύρυθμη λειτουργία τους και δημιουργώντας διάφορες αρνητικές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα του εξοπλισμού και των μηχανημάτων μίας παραγωγικής μονάδας ή στην ποιότητα των υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου, αυξάνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

Κύρια αιτία των προβλημάτων αυτών είναι οι επικαθίσεις αλάτων του ανθρακικού ασβεστίου, το οποίο δεν είναι διαλυτό στο νερό. Παράλληλα το ανθρακικό ασβέστιο έχει την ιδιότητα να εγκλωβίζει και άλλα στοιχεία όπως το μαγνήσιο, δημιουργώντας συσσωματώσεις. Μέχρι πρότινος, ο μοναδικός τρόπος αφαίρεσης των επικαθίσεων των αλάτων ήταν η χρήση ισχυρών οξέων, όπως το υδροχλωρικό οξύ, που αφενός δεν είναι πάντα εφικτός και αφετέρου έχει σεβαστό κόστος εργατικών, υλικών, φθοράς των εγκαταστάσεων, εκτός του γεγονότος ότι είναι πολύ βλαβερό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και παρόλο τον καθαρισμό, τα άλατα ξαναδημιουργούν επικαθίσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συσκευή Max Grow δεν απαιτεί κανένα είδος χημικού πρόσθετου, φίλτρων, μεμβρανών η άλλων εξαρτημάτων για να λειτουργήσει. Παράλληλα, δεν απαιτεί καθόλου συντήρηση και είναι εξολοκλήρου φιλική προς το περιβάλλον.

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση δέκα ετών αν και η διάρκεια ζωής της είναι απεριόριστη.

Εύκολη εγκατάσταση:

Η τοποθέτηση της συσκευής δεν απαιτεί κόψιμο του σωλήνα, για την εγκατάστασή του και μπορεί να τοποθετηθεί από ανειδίκευτο άτομο, καθώς προσδένεται με τους σφιγκτήρες που έχει πάνω στο σωλήνα και στη συνέχεια τυλίγουμε τα καλώδια αριστερά και δεξιά της συσκευής στο σωλήνα και τα άκρα των καλωδίων τα συγκρατούμε (για να μη ξετυλιχτούν) με συγκολλητική ταινία. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πάνω σε βάση ή σε τοίχο, πάντα όμως κοντά στο σωλήνα περιτύλιξης των καλωδίων. Η ηλεκτρονική συσκευή επεξεργασίας του νερού Max Grow λειτουργεί είτε με ηλεκτρικό ρεύμα 220Volt είτε με μπαταρία φορτιστή 18Volt. Το κόστος της κατανάλωσης του ρεύματος είναι ασήμαντο. Η συσκευή διατίθεται για σωλήνες 1,2,3,4,5 έως και 18 ιντσών.

 

Μερικά από τα πεδία εφαρμογής του Max Grow:

Εφαρμογές στον Βιομηχανικό και ιδιωτικό τομέα:

 • Πλυντήρια ιματισμού, βιομηχανικά ή ιδιωτικά: Μετά την τοποθέτηση της συσκευής Max Grow δεν απαιτείται χρήση αποσκληρυντικών νερού και η χρήση μαλακτικών και απορρυπαντικών μειώνεται στο ήμισυ.
 • Βελτίωση ποιότητας πόσιμου νερού : Το πόσιμο νερό γίνεται πιο μαλακό και εύγευστο.
 • Προστασία από Σκουριά και Άλγη: Απομακρύνουν επικαθίσεις σκουριάς και άλλων οξειδίων και καταπολεμούν την άλγη, ενώ στις πισίνες μειώνουν σημαντικά τη χρήση του χλωρίου.
 • Προστασία μηχανολογικού εξοπλισμού από άλατα και σκουριά: Η συσκευή επιδρά με εκπληκτικά αποτελέσματα εκτός όλων των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, σε πύργους ψύξης (cooling towers), ατμολέβητες, εναλλάκτες θερμότητας και φυσικά σε όλες τις σωληνώσεις διακίνησης νερού.
 • Πλήρης προστασία κτιριακών εγκαταστάσεων: Toποθετώντας μια συσκευή Max Grow στην κεντρική παροχή, π.χ. ενός ξενοδοχείου καταργούνται τα προβλήματα επικάθισης αλάτων οπουδήποτε γίνεται χρήση του νερού, εκτός από τα κλειστά κυκλώματα και τις πισίνες, όπου απαιτείται η τοποθέτηση μίας συσκευής επιπρόσθετα στο καθένα από αυτά τα κυκλώματα.
 • Μείωση της χρήσης χλωρίου και άλλα οφέλη στις πισίνες: Μειώνει στο ελάχιστο την χρήση του χλωρίου, αλγοκτόνων, μυκητοκτόνων και άλλων χημικών διαλυμάτων στην πισίνα του ξενοδοχείου λόγω του γεγονότος ότι τα άλγη και οι μύκητες απαιτούν υπόστρωμα αλάτων για να αναπτυχθούν.
 • Κατάργηση του χημικού καθαρισμού του εξοπλισμού: Τέλος, απαλλάσσεστε δια παντός από το χημικό καθαρισμό των φίλτρων της πισίνας, των εναλλακτών θερμότητας και γενικά κάθε είδους εγκατάστασης, αφού η συσκευή Max Grow  δεν επιτρέπει την δημιουργία νέων επικαθίσεων
 • Αύξηση της διαλυτικής ικανότητας του νερού , μείωση της χρήσης των βελτιωτικών νερού: Η επεξεργασία του νερού με την συσκευή αυτή αυξάνει την διαλυτική του ικανότητα, καθιστώντας το πιο ‘ρευστό’ με αποτέλεσμα να απαιτούνται πολύ μικρότερες ποσότητες χημικών πρόσθετων για τον ίδιο όγκο νερού.

 

Εφαρμογές στον Αγροτικό τομέα:

Η συσκευή Max Grow είναι η μοναδική συσκευή  που καθιστά τα υφάλμυρα νερά κατάλληλα για άρδευση, με δυνατότητα χρήσης σε διάφορες καλλιέργειες.

Επιπλέον:

 • Αυξάνει τη διαπερατότητας του εδάφους.
 • Επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση των λιπασμάτων
 • Βοηθά στη διάνοιξη ριζικού συστήματος φυτών.
 • Δίνει υγιή φυλλώματα με έντονο πράσινο χρώμα σε μέγεθος και ποιότητα με αυξημένο xylem και bryx στους καρπούς και βοηθά στη μείωση των καμένων άκρων του φυλλώματος
 • Βοηθά στην αύξηση βάρους και ποιότητας καρπών
 • Ξεβουλώνει τα σταγονίδια άδρευσης
 • Ιδανικό για βιολογικές καλλιέργειες. Το χρώμα δεν χρειάζεται πλέον απολύμανση γιατί φεύγουν τα συσσωρευμένα άλατα που συντηρούν και πολλαπλασιάζουν τους μικροοργανισμούς και γιατί βοηθάει την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηριδίων. 


Παραδείγματα εφαρμογής του Max Grow σε μεγάλες εγκαταστάσεις:


Κατάσταση πύργου ψύξης βιομηχανίας πρίν την εγατάσταση της συσκευής Max Grow.


Κατάσταση πύργου ψύξης βιομηχανίας 150 ημέρες μετά την εγκατάσταση της συσκευής Max Grow.  

Εγκατάσταση συσκευής Max Grow σε σωλήνα 14΄΄στο Kesan της Τουρκίας σε καλλιέργεια ρυζιού που ποτίζεται με υφάλμυρο νερό. Πριν την εγκατάσταση της συσκευής η παραγωγή ήταν περίπου 300 κιλά ανά στρέμμα και μετά την εγκατάσταση της συσκευής η παραγωγη έφτασε στα 800 κιλά ανά στρέμμα. 

 
Φιστικιά Αιγίνης στην Πελασγία Φθιώτιδος που ποτίζεται με υφάλμυρο νερό γεώτρησης. Συνέπεια αυτού, καμένα φύλλα και αισθητά μειωμένη παραγωγή και καρποί κακής ποιότητας.  
Κατάσταση πύργου ψύξης σε βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος πριν την εγκατάσταση της συσκευής Max Grow.  
Κατάσταση πύργου ψύξης σε βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος 90 ημέρες μετά την εγκατάσταση της συσκεύης Max Grow.  
Συσκευή Max Grow εγκατεστημένη σε υδρόψυκτο πύργο ψύξης σε ψυγείο-συσκευαστήριο φρούτων στην περιοχή Τυρνάβου Λάρισας.  

 

 

Πιστοποιήσεις & Διεθνής Αναγνώριση:

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Η Επίδραση Της Αλατότητας του Νερού Άρδευσης μετά από Επεξεργασία με Ηλεκτρονική Συσκευή Εκπομπής Εναλλασσόμενων Κυματομορφών στην Ποικιλία Χονδρολιά Χαλκιδικής”

Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης
“Αξιολόγηση συστημάτων πυκνής φύτευσης ελιάς σε διάφορες συνθήκες και ποικιλίες”
(οι δοκιμές είναι σε εξέλιξη)

Water for People and Peace
H εταιρία του Έλληνα κατασκευαστή των συσκευών Max Grow είναι επίσημος συνεργάτης του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Water for People and Peace

________________________________________________

Οι συσκευές Max Grow συναρμολογούνται στην Κύπρο από εταιρία ελληνικών συμφερόντων χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά κυκλώματα ελβετικής κατασκευής και τεχνογνωσίας.

Συσκευές MAX GROW : MG1LC1- 1 ίντσας
MG2LC2- 2 ιντσών
MG3LC3- 3 ιντσώνΈχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Είσοδος μελών
Εγγραφή νέου μέλους
Επικοινωνία με την ΤΕΨΕ
Γενικός κατάλογος
Γίνετε Μέλος της ΤΕΨΕ!

Θέλετε να λαμβάνετε Νέα Προϊοντικά, Ψυκτικά κ.α.? Καταχωρίστε εδώ το e-mail σας.

Copyright ΤΕΨΕ 2010 Αρχική | Site Map | Επικοινωνία | English | 
Θα μας βρείτε:
1ο Κατάστημα: Στ. Τάττη 5 Τ.Κ. 54622
(Περιοχή Αγ. Σοφιάς) Κέντρο Θεσσαλονίκη
t. 2310 236321, 2310 267168
f. 2310 281007
2ο Κατάστημα: 6ο Χλμ. οδού Λαγκαδά (Προς Ωραιόκαστρο)
Τ.Θ 40052 Θεσσαλονίκη
t. 2310 681123, 2310 685510, 2310 685511
f. 2310 684701

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης